Om oss på Segernos kennel

Vi som har Segernos kennel heter Maria och Emil Segernäs och därav uppkom namnet Segernos!

Vi är uppvuxna med hundar omkring oss och köpte vår första gemensamma hund 2019, jaktlabben Cello som vi tränar med och som husse använder i jakt och som eftersökshund. När en bekant till oss tog valpar på sin fina springer spaniel så visste vi att vi ville utveckla flocken med en ESS och därefter har intresset för rasen bara ökat.
Emil är van vid jakthundar och jagar och använder hundarna både i praktisk jakt och på eftersök och Maria tränar allt från viltspår, agility och apportering med hundarna. För oss är det viktigt med snälla, trevliga hundar som vill jobba med oss och som fungerar problemfritt i vardagen samtidigt som de även fungerar bra som jakthundar. Därför passar både springern och labradoren perfekt in på vad vi önskar av våra hundar.

Vi bor på en liten hästgård strax utanför Borås tillsammans med våra hundar, hästar, katter och höns. Hundarna är våra familjemedlemmar och är alltid med oss hemma eller på jobbet och vi tränar mycket både för tränare och själva med dem.
Kontakt

Vid frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss antingen på telefon eller mail. Följ oss gärna på Instagram: segernos_kennel
Telefon: 073 575 68 98 / 076 802 99 97
Mail: maria.segernas@gmail.com / emil@segernasbygg.se
Adress: Vatunga Blombacka 1, 516 92 Äspered