Planerade kullar 2024

 Lyra (Alphavill SE63260/2021) är dräktig med Pax (Larix Kings Cross SE10373/2020). Valparna föds strax innan påsk och kommer vara leveransklara omkring vecka 21.


Lyra är en otroligt snäll, lugn och harmonisk tik med en väldigt tydlig av- och påknapp. Hon har en stor följsamhet och arbetsvilja, alltid positiv till träning. Visar goda egenskaper inom viltspår och stort fågelintresse. Genomfört BPH med skott, anlagsprov i viltspår och exteriörbedömd med Excellent och CK. 

Pax är en mycket fin och trevlig hane med mycket energi, stor will to please och arbetslust. Tävlad både inom lydnad och bruksspår, men tränas även inom viltspår och rallylydnad. Han har tidigare har 3 fina kullar efter sig. LD startklass, genomfört MH och utställd med Excellent. 


Vi förväntar oss rastypiska och trevliga valpar efter denna kombo som är arbetsvilliga och följsamma med god energi. Valparna komma passa till aktiva hem som vill träna mycket, oavsett inriktning. 

Mer information kommer upp på hemsidan löpande. Om du är intresserad av en valp eller vill veta mer om oss och våra hundar är du välkommen att höra av dig. Följ oss gärna på Instagram för snabbast uppdatering kring valpar och hundar.